Het Oude Centrum

Nuttige commercie?

De eerste Mobility Hub van Qpark en Shell in Nederland bevindt zich aan de Amsterdamse Veerkade 30 in Den Haag. Om deze Hub tot een succes te maken, heeft Shell vijf studenten van de Hogere Hotelschool Maastricht gevraagd om onderzoek te doen naar de functionaliteit ervan.

Anne, Youri, Roos, Minke en Marijn gaan zich de komende maanden over deze opdracht buigen en vragen aan buurtbewoners van Het Oude Centrum hun medewerking. Zij willen graag van u weten hoe deze hub zo ingericht kan worden dat u er als bewoner profijt van heeft. De studenten, die afstuderen aan de studierichting Horizons in Hospitality, gastvrijheid in breedste zin, denken dat zo’n mobility hub in de stad iets moet toevoegen aan de omgeving. Het zou bijvoorbeeld een centrale plek kunnen zijn met voorzieningen die op de specifieke wensen van de buurt zijn afgestemd.

Hoewel de Mobility Hub aan de Amsterdamse Veerkade wat uitstraling betreft voor de leefomgeving een aanwinst is, zou deze door het veranderen van de producten en diensten echt een meerwaarde opleveren voor bewoners. U kunt de studenten bereiken op: 06-40846204, het nummer van Roos.

Het Oude Centrum

Wijkinloop

De Wijkinloop is elke  donderdag van 16:00 tot 19:00 uur op Paviljoensgracht 56