Het Oude Centrum

Nieuwe bakkerij Wagenstraat

Op de ramen van het pand aan de Wagenstraat 182A was in chocoladeletters te lezen: “Brood van Bro Coming Soon.” Dit pand, voorheen bekend van bakkerij Vlinder, heeft nu zijn deuren geopend als Brood van Bro.

De ambachtelijke zuurdesembroden, met een maakproces dat twee dagen per brood in beslag neemt, zijn al geruime tijd populair bij de horeca in Den Haag. De vraag van consumenten naar dit smakelijke brood heeft geleid tot de opening van de eigen bakkerswinkel. Bas Bergamin van Brood van Bro: “Anderhalf jaar geleden zijn we gestart aan de Westvlietweg en sindsdien hebben we aanzienlijke groei doorgemaakt, met een substantiële levering aan de horeca. Door de groeiende vraag van consumenten hebben we besloten deze stap te zetten.”

De officiële opening was in januari. Het assortiment begint met enkele soorten brood en wordt later uitgebreid met belegde broodjes, zoetigheden en croissantjes. De nieuwe bakkerij is open voor bezoekers van woensdag tot en met zaterdag, van 09:00 uur tot 14:00 uur.

Het Oude Centrum

Wijkinloop

De Wijkinloop is elke  donderdag van 16:00 tot 19:00 uur op Paviljoensgracht 56