Info en deelname Vitaliteitsaward

Vitaliteitsaward

Op 2 juni 2016 wordt de Vitaliteitsaward uitgereikt aan Hagenaars die de uitdaging durven aan te gaan om met goede ideeën of initiatieven te komen die de leefbaarheid in de stad voor senioren nog verder verbeteren.

De Vitaliteitsaward is een waarderingsprijs voor initiatieven van Hagenaars om te werken aan een seniorvriendelijke stad.
De Vitaliteitsaward stimuleert Hagenaars (zowel u als buurtbewoner als organisaties) actief en betrokken te blijven bij de stad. Met uw initiatieven inspireert u elkaar om vitaal te blijven en eenzaamheid tegen te gaan.

De initiatieven, mits uitvoerbaar, kunnen variëren van klein tot groot en van toepassing zijn op allerlei thema’s zoals: sociale restaurants, begeleiding bij gebruik van nieuwe media of veilig online betalen, dementievriendelijke winkels maar ook ideeën over een seniorvriendelijke wandelroute.

Heeft u een idee hoe uw buurt seniorvriendelijker kan worden? Of wilt u starten met een activiteit, maar is er meer bekendheid en ondersteuning nodig? Dien dan uw initiatief in voor de Vitaliteitsaward.

Uit ieder stadsdeel wordt een winnaar gekozen. De partners binnen Den Haag seniorvriendelijke stad (waaronder de gemeente) kunnen ondersteuning bieden in het realiseren van initiatieven. Aan de Vitaliteitsaward is geen geldbedrag verbonden, de Award levert erkenning en bekendheid op voor uw initiatief.

Meer informatie en een deelname formulier vindt u in de flyer.

Scroll naar boven