Het Oude Centrum

26 nov. Symfonieorkest Intermezzo Lutherse Kerk

Het Symfonieorkest Intermezzo, samengesteld uit semi-beroeps en ervaren amateur musici, onder leiding van Frank de Groot, violist in het Rotterdams Philharmonisch Orkest en koordirigent, is weer bezig met zijn najaarsproject 2023. 2 concerten liggen in het verschiet, op zondagmiddag 26 november in de Lutherse Kerk Den Haag, aanvang 15.15 uur en op zaterdagavond 2 december in de Grote Kerk te Overschie, aanvang 20.15 uur. E 20,-

Het orkest presenteert een gevarieerd programma, bestaande uit de “Ouverture-Fantasie Romeo en Julia van Tsjaikovski en het symfonische gedicht ‘De Middagheks” van Dvorak. Tevens treedt de sopraan Simone Riksman op als solist in “Poème de l’Amour et de la Mer van Ernest Chausson en in de 3 Romances van Géza Frid. De Nederlandse sopraan Simone Riksman zingt al sinds jonge leeftijd op het hoogste niveau.

Simone Riksman haar educatie, in Rotterdam cum laude afgerond, vervolgens in Amsterdam bij DNOA verder gevormd, bracht haar naar een van de oudste theaters in Zwitserland waar zij als sopraan haar operarepertoire uitbreidde naar meer dan 20 rollen.

Het Oude Centrum

Wijkinloop

De Wijkinloop is elke  donderdag van 16:00 tot 19:00 uur op Paviljoensgracht 56